Koszorúval emlékeztek Nyíregyházán

Koszorúval emlékeztek Nyíregyházán

Ezen a pénteken és szombaton normál esetben tele lenne a Kossuth tér és környéke, hiszen minden évben május harmadik hetében rendezi meg az önkormányzat a „Városnapok” programsorozatot. 

A Nyíregyházi Televízió tudósításának elején látható felvételeket tavaly készítették, a hagyományos városnapi programsorozat megtöltötte élettel a Kossuth teret és környékét. Az ezt követő felvételek pedig péntek délelőtt készültek.

 

Fejet hajtott a városvezetés a közösség nevében

A városvezetés, dr. Kovács Ferenc polgármester, Jászai Menyhért és dr. Ulrich Attila alpolgármesterek, valamint dr. Szemán Sándor címzetes főjegyző koszorúval hajtott fejet a Városalapító atyák előtt. Ezen a hétvégén tartották volna ugyanis a rendezvényt, melynek elmaradhatatlan része a szobor előtti megemlékezés, ám a koronavírus-világjárvány miatti veszélyhelyzet intézkedései miatt ez nem volt lehetséges. Ezzel együtt, csakúgy, mint március 15-én, valamint áprilisban, városunk költője, Váci Mihály halálának jubileumán a városvezetők a közösség nevében is lerótták kegyeletüket.

A teljes cikk elolvasható a nyiregyhaza.hu oldalon

Címlapfotó: Szarka Lajos

Érdekel minket a Te véleményed is!

Comments are closed.