Nemzeti Vágta – Maglód lovasa nyerte a hevesi előfutamot

Nemzeti Vágta – Maglód lovasa nyerte a hevesi előfutamot

Maglód lovasa, Kincses Adrienn nyerte Gamine Jag nevű lovával a Nemzeti Vágta szombaton rendezett hevesi előfutamát, a Hevesi Vágtát – közölte a program főszervezője az MTI-vel.

    Balogh Margó elmondta: a második Heves lovasa, Nagy Arnold lett Fantázia nevű lovával, a harmadik helyen Szentegát lovasa, Szőke Dániel végzett Giboulee nevű lovával.     A negyedik helyet Dunaszerdahelyről Osztényi Zoltán szerezte meg Felvidék Kincse nevű lovával.   

  A Hevesi Vágtán 15 település lovasa indult, közülük az első négy helyezett vehet részt az idei Nemzeti Vágtán október első hétvégéjén, a fővárosi Hősök terén.    

 A hevesi előfutamon Kishuszár Vágtát is rendeztek, amelyet a 14 induló közül Gádorosról Rozs Anna Júlia nyert meg Ricsi nevű lovával. A második a dunaszerdahelyi Kissová Jesika lett Sany nevű lovával, míg a harmadik helyen Felsőlajos lovasa, Fazekas Anna végzett Csillag nevű lovával.

Itt az első három helyezett jutott tovább az októberi döntőre.     A nap folyamán több ezer látogatót vonzó Hevesi Vágta futamai mellett az eseményt a járás polgármestereinek főzőversenye, megyei értéktár-nap, testvérmegyei találkozó, családi nap és EDDA-koncert is színesítette – tájékoztatott Balogh Margó.

Vélemény?

Érdekel minket a Te véleményed is!

Comments are closed.